"Sesungguhnya Yang Baik Dari Allah,Yang Buruk Dari Diri Ini Sendiri"


Monday, June 11

Weekend wit PAVLOVA~

Assalamualaikum wbt..

Hai semua!!! PAVLOVA??? sape penah dengar? Actually Misszue 1st time dengar setelah kawan misszue teringin sangat nak makan PAVLOVA ni,,Sebelum ni xpenah tau pon ape la bnda alah ni. Sekarang ni tengah hot orang nak makan PAVLOVA!!! Sedap ke??? Tu yang kita tak tahu tuu..

Sampai la ari sabtu lepas, Misszue rasa sendiri..haha..PAVLOVA...sungguh mahal sekali..Makanan orang kaya ni jangan tak tau!..Pada pendapat misszue, makanana orang kaya ni rasa nye tak padan dengan harga! haish!!..Misszue orang kampung..Ulu lak tu..Tekak pon orang kampung..So pendekkan cite..PAVLOVA not my taste..hahaha.

Sapa yang suka..dia memang orang KAYA..!!

Misszue nak share pictures skit yang penuh lakonan....hihi. PAVLOVA..oooh PAVLOVA....!



Delicious

 Nie! Menu kat Delicious..Mak datok!! nasi kerabu pon mahal tak hinggat! ntah sedap ke idak la tu!
Nak murah?? minum la air distilled water aka sky juice .(tu pon RM3.90<< paling murah kot)

 siap ade bantal lg.hihi..kelas kau raihan!!hehe

 Ni laaa PAVLOVA nye..(dari tepi)

 Ni dari atas..Nampak sedap kan!!!..

Raihan yang mengidam PAVLOVA...

Belakon kejap!!



Kai Actress terbaik!!!


Ok selesai!!


p/s: PAVLOVA ,sudu dan garfu sangat bising.sila hati2 ketika menikmatinya..

2 0 komen terbaek!!:

Cik Nur said...

perghh..nampak mcm sedap..! bape hargaenyer miss zue.. :)

Miss Zue said...

hihi..mahal tu..xberbaloi ngan harga rasanya

Click for Support Me!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rajin-Rajin Komen Entri Misszue:)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tolong Klik Dapat Pahala!