"Sesungguhnya Yang Baik Dari Allah,Yang Buruk Dari Diri Ini Sendiri"


Thursday, January 5

Rezeki Tahun Baru..

Assalamualaikum semua:)

Wahhhh..hari ini misszue wat entri dari PC office la..hahaha..jakun tak?? almaklum la baru je bekerja. Haaa jangan ingat misszue mengular lak..misszue dah settle semua keja tau..Dah free pon ni.

Sebenarnya misszue tak sabar nak share dengan readers dan bloggers semua pasal tajuk entri kat atas tuuu..REZEKI TAHUN BARU.  

Nak tau tak???

Misszue menang CONTEST untuk julung-julung kali nya..Syokkkkk tak terkata!! Actually misszue tau kol 2pagi tadi..Tapi tak larat dah nak wat entri.So,sekarang la masa nye..

Misszue menang Contest-Gambar Cool !!  yang dianjurkan oleh AURA DAMIA KUN COLLECTION

Korang nak tau cool ke x gambar misszue.Klik kat SINI

COOLLLL KAN!!! Siap pakai baju sejuk bulu-bulu tuu..hehehe:).. padahal tak cool mana pon..


BUKTI MISSZUE MENANG!!!

 Walaupon bukan Top 3,tapi bersyukur sangat sebab terpilih antara Top 10..Tolong Jangan Jelessss


Dengan ini, Misszue ucapkan ribuan terima kasih yang berjuta-juta lemon untuk AURA DAMIA KUN COLLECTION.. sebab memilih misszue sebagai pemenang tempat ke 7..

Syokkk ni..NAK JOIN CONTEST BANYAK-BANYAK LAAA.. semangat tak

Ok sampai sini jek entri kali ni..hehe

Sekian, Selamat Berblogger.;)

p/s: JOM JOIN BANYAK2 CONTEST hehe



5 0 komen terbaek!!:

nurmujahidah said...

tahniah zue!! muja pun suke sangat amat kalau menang events,, kih3 :P

Miss Zue said...

tq muja..tu la excited terlebey ni..hehe cam xcaya je terpilih untuk menang

My Life's Journey said...

taniah dear ..memang cool la gambar dear tu .. cantik pulak tu :). dah umi tgok ..suke2 :). Taniah cayang :)

:: Cik Nur :: said...

TAHNIAHHHH...!!

Moga TAhun ni...mis zue murah rezeki sentiasa... insyaALLAH... :)

Miss Zue said...

Umi: hehehee cool an..siap baju bulu2 tu maklum la kat harvard~! xabih2 berangan hik~


Cik Nur: Kan! Permulaan Tahun yang baik dan cemerlang...hehehe syokk nyeee>CIk Nur jgn putus asa chaiyok2~bagi sokongan moral ni~

Click for Support Me!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rajin-Rajin Komen Entri Misszue:)

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Tolong Klik Dapat Pahala!